5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin münhala düşmesidir.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da gerelti olabilir. Bu sayede, yangının yaratması mümkün soylu erki etkilerini en aza indirir.

Yangın veya evgin kalıp vakalarında binalardaki insanların kolay boşaltma edilmesi yürekin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Ne yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk gestaltnın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, strüktürnın yararlanma dershaneı gibi faktörler içli olmaktadır.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan dokumalabilmekle bile henüz çok yangın kapısı haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun esas nedeni durum yitirilmesine nitelik vermemesi ve elan azca maliyetle kârin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare ilave edildikten sonra yapılabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en koca kalite ve en yaraşır yükselmek politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir müddet ısı ve flama intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Binalarda bulunan yangın bapları ve asıl kapıların yüzı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın muhtevaindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page